Az Inter-Flott Center

Köszöntjük az Inter-Flott Center Kft. weboldalán.

Kérjük, válasszon az alábbi szolgáltatásaink közül:

Citroen márkakereskedés és szerviz

Cégünk 1995 óta képviseli a Citroen márkát. Ez idő alatt elégedett ügyfelek ezrei fordultak meg nálunk. Célunk továbbra is a szolgáltatási színvonal megőrzése és ügyfeleink tökéletes kiszolgálása.

tovább

Kia márkakereskedés és márkaszerviz

Cégünk 2007 óta képviseli a KIA márkát. Ez idő alatt elégedett ügyfelek százai fordultak meg nálunk. Célunk továbbra is a szolgáltatási színvonal megőrzése és ügyfeleink tökéletes kiszolgálása.

tovább

Nissan márkaszerviz

Márkaszervizünkben 15 éve várják Önt felkészült, szakértő kollégáink. Nagy múltra visszatekintő műhelyünkben minden, a Nissan típusok javításához szükséges információval és célberendezéssel rendelkezünk.

tovább

Márkaszerviz

Magyarország egyik legjobban felszerelt márkaszervize várja Önt nálunk. Szervizünkben kiváló szakemberek gondoskodnak autójáról.

tovább

Motor értékesítés

Márkaképviseletünk állandó akciókkal forgalmazza: Cagiva, Husqvarna, Mv Augusta, motorkerékpárokat, és kiegészítőket. Nálunk kiváló finanszírozási feltételekkel juthat motorkerékpárjához!

tovább

Autókölcsönzés

Cégünk, az Inter-Flott Center Kft. klímás, újszerű állapotú személygépkocsikkal és kishaszon gépjárművekkel egyaránt rendelkezik.

tovább

Használt gépjármű értékesítés

Cégünk 2000-ben alakult meg. Fő profilunk a használtautó értékesítés. Egyedülállóvá teszi kereskedésünket az, hogy nálunk nem csak készpénzért, hanem hitelre is vásárolhat gépjárművet.

tovább